Samsung Galaxy Tab S9 Ekran Koruyucu

08-12-2023 14:10
Samsung Galaxy Tab S9 Ekran Koruyucu

Samsung Galaxy Tab S9 Serisi İçin Mükemmel Ekran Koruyucular

Teknoloji dünyası durmaksızın ilerliyor ve biz de engo olarak bu hızlı tempoya ayak uyduruyoruz. Samsung'un son harikası Galaxy Tab S9 serisinin piyasaya sürülmesiyle birlikte, bu cihazlar için özel olarak tasarladığımız ekran koruyucularımızı sizlere sunmaktan heyecan duyuyoruz. Her ihtiyacınıza göre ürettiğimiz ekran koruyucular ile tek bir ürüne bağlı kalmadan seçim yapabilirsiniz. Tabletinizi yapay ışığın çok veya yoğun olduğu yerler için mat ekran koruyucu, çizim yapmayı seviyorsanız paperlike ekran koruyucu, dışarda veya topluluk içerisinde kullanıyorsanız hayalet ekran koruyucu, sadece ekran koruyucu istiyorsanız ise ultra şeffaf nano ekran koruyucumuz size göre. İşte bu seçeneklere göre İster iş için ister eğlence için olsun, her bir tablet modeliniz için özenle hazırladığımız ekran koruyucularımızla tanışın!

Samsung Galaxy Tab S9 SM-X710 11 inç için Ekran Koruyucu Özellikleri Nedir?

Galaxy Tab S9, günlük kullanım için mükemmel bir seçim. Ve biz de bu cihazın şık tasarımını ve yüksek kaliteli ekranını koruyacak ultra-şeffaf Tab S9 ekran koruyucular geliştirdik. Parmak izlerine karşı dayanıklı ve kolay temizlenebilir olmaları, bu cihazı her zaman ilk günkü gibi tutmanızı sağlar. Tab S9 için 4 farklı ekran koruyucu ürünlerimizden ihtiyacınıza göre birini tercih edebilirsiniz. Yapay ışığın tabletinizin ekranı üzerinde yansıma yapmasını istemiyorsanız mat ekran koruyucu tercih edebilirsiniz. Ağırlıklı olarak dışarda, topluluk içinde, kafede, kütüphanede kullanıyorsanız hayalet ekran koruyucu seçerek etraftaki meraklı gözlerden ekranınızı koruyabilirsiniz. Tabletinize tablet kalemi ile çizim yapmayı seviyorsanız paperlike ekran koruyucuyu seçebilirsiniz. Her hangi bir özelliği olmadan sadece ekran koruyucu istiyorsanız şeffaf nano ekran koruyucuyu seçebilirsiniz. Bu farklı 4 ekran koruyucu ürünlerimiz çizilmelere, darbelere ve kirlenmelere karşı korur.
samsung galaxy tab s9 ekran koruyucu

Samsung Galaxy Tab S9 Plus SM-X810 12.4 inç Ekran Koruyucu Çeşitleri Nedir?

Eğlence ve işin buluşma noktası olan ve daha büyük ekran ile yüksek çözünürlük sunan Galaxy Tab S9 Plus için, ekranın canlı renklerini ve netliğini koruyacak şekilde tasarlanmış Tab S9 ekran koruyucularımız ile ekranınızı koruyun. Bu büyük ekranlı tabletiniz için bir ekran koruyucudan daha fazlasını hak ediyor. İş hayatınızda, plazanızda toplantılarınızda yapay ışığın çok fazla olduğu yerlerde mat ekran koruyucu ile yapay ışık yansımalarını azaltın ve net görüntülemeyi elde edin. İşinizde, okulunuzda kağıt üzerine çizim yapar gibi bir ekran koruyucuya ihtiyacınız varsa paperlike ekran koruyucu tam size göre. İş yerinizde, okulunuzda veya dışarda tabletinizi kullandığınızda meraklı gözlerden kaçınmak istiyorsanız hayalet ekran koruyucu ile meraklı gözlerden uzak tutabilirsiniz. Oyun oynarken veya film izlerken parlak bir görünüm istiyorsanız şeffaf nano ekran koruyucu ile sahip olabilirsiniz. Bu 4 farklı ekran koruyucu sizi sadece dış etmenlere karşı korurken aynı zamanda da dış etkenlerden oluşacak fiziksel hasarların önüne geçebilirsiniz. 
engo Samsung Galaxy Tab S9 Plus SM-X810 12.4 inç Ekran Koruyucu

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra SM-X910 14.6 inç Ekranı Korumak İçin Ne Yapmak Gerekiyor

Galaxy Tab S9 Ultra, profesyoneller için bir güç merkezi. Bu büyük ekranlı tableti korumak sizleri ilerde oluşabiliecek büyük maddi yükümlükten korur. Bu nedenle, bu model için özel olarak geliştirdiğimiz Tab S9 Ultra ekran koruyucular, darbelere karşı ekstra koruma sağlayacak şekilde üretildi. Ekran koruyucularımız sadece ekranı çizilmelere, darbelere ve kirlenmelere karşı korumakla kalmaz. Aynı zamanda da 4 farklı seçenekte ihtiyacınıza göre dış etmenlere karşı da koruyun. Hayalet ekran koruyucu ile meraklı gözlere karşı ekranınızı görünmez kılın. Mat ekran koruyucu ile yapay ışığın yansımlarını ve parmak izlerini neredeyse yok edin. Böylelikle ekranınız için her zaman temiz bir görüntü elde edin. Paparlike ekran koruyucu ile çizim yapmayı seviyorsanız bu ekran koruyucu tam size göre. Ekranınıza çizim yaparken sanki kağıda çizim yapıyormuş gibi hissini verir. Böylelikle daha detaylı çizimler ve resmiler yapabilirsiniz. Şeffaf nano ekran koruyucu film izlemerken, oyun oynarken parlak bir görüntü elde edersiniz.  
engo Samsung Galaxy Tab S9 Ultra SM-X910 14.6 inç Ekran Koruyucu

Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 10.9 inç Ekran Koruyucu Seçenekleri Var Mı?

Fiyat-performans oranı yüksek olan Galaxy Tab S9 FE için, kaliteli korumayı uygun fiyatla sunan ekran koruyucular tasarladık. Bu model için hazırladığımız ekran koruyucular, günlük kullanımda ekranınızı çizilmelere, darblere ve kirlenmelere karşı koruyor. Ekran koruyucudan daha fazlasını beklemek olur mu? Tabiki olur. Her ihtiyaca uyumlu ekran koruyucu ürünlerimizle ihtiyacınıza göre ekran koruyucu seçebilirsiniz. Ekran koruyucularımız sadece ekranı korumakla kalmaz 4 farklı ekran koruyucularımızla her ortama ve ihtiyaca göre tasarlanmıştır. Mat ekran koruyucumuz, yapay ışıkların, güneş ışığının yansımasını azaltarak ışık altında daha net görüntüleme elde edersiniz. Üst katmanındaki oleofobik yapsısı ile parmak izlerini neredeyse tutmaz ve her zaman temiz bir görüntü elde edersiniz. Ayrıca tablet ışığından gelen yüksek orandaki ışığı kırarak göz yorgunluğunuz azaltır. Hayalet ekran koruyucu ile etraftaki meraklı gözlerden tabletinizin ekranını koruyun. Toplu taşımada, kafede, iş yerinde, okulda veya kütüphanede fark etmez etraftaki meraklı gözlere karşı korur. Yanlardan bakan kişiler ekranınızda sadece bir karartı görür ve siz de gönül rahatlığıyla işlemlerinize devam edebilirsiniz. Paperlike ekran koruyucu, çizim veya resim yapmayı sevenler için ideal bir ekran koruyucudur. Tabletinizin ekranına bir kağıt hissiyatı verir ve kağıt üzerine çizim yapar gibi çizimler yapabilirisiniz. Şeffaf nano ekran koruyucu ile video, film izleyenler veya oyuncular için parlak bir görüntü sunar. 
engo Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 10.9 inç Ekran Koruyucu

Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus SM-X610 12.4 inç Ekran Koruyucu Gerek Var Mı?

Galaxy Tab S9 FE Plus, Tab S9 FE'ye göre daha geniş ekranıyla öne çıkıyor. Biz de bu geniş ekranı kapsayacak şekilde, kenarlardan kalkmayan ve ekranın tamamını koruyan ekran koruyucular geliştirdik. Tab S9 FE Plus ekran koruyucularımızla ekranını korurken kullanım deneyimini de üst düzeyde tutuyoruz. Nasıl mı? 4 farklı ekran koruyuu çeşidi ile her ihtiyaca göre düşünülmüş ve tasarlanmıştır. Böylelikle sizler sadece ekranı korumakla kalmaz aynı zamanda da ihtiyacınıza yönelik ekran koruyucu ile işlerinizi daha efektif yapabilirsiniz. Çizim yapmayı mı seviyorsunuz ya da yapay ışık altında çok mu vakit geçiriyorsunuz. Belki de kafede, kütüphanede daha fazla vakit geçiriyorsunuz ya da oyun oynamayı veya film izlemek için mi kullanıyorsunuz. İşte tüm bu ihtiyaçlara göre ekran koruyucularımız ile ihtiyacınıza göre olanı seçin ve kolayca takın. Çizim yapmayı, resim yapmayı sevenler için paperlike ekran koruyucu, yoğun ışık altında veya dışarıda güneş ışığından korunarak net görüntüleme elde etmek istiyorsanız mat ekran koruyucu, meraklı gözlerin etkisinden kurtulmak için hayalet ekran koruyucu ve daha parlak bir görüntüleme için şeffaf nano ekran koruyucuyu tercih edebilirsiniz.
engo Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus SM-X610 12.4 inç Ekran Koruyucu

Her bir ekran koruyucumuz, cihazınızın ekranını korurken, aynı zamanda dokunmatik hassasiyetini ve görüntü kalitesini de koruma altına alıyor. Kolay uygulanabilir yapıları ve uzun ömürlü koruma özellikleriyle, Galaxy Tab S9 seriniz için en iyi seçim.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.